به گزارش «کالاخبر»، عذرا ملامهدی گفت: گندم های منطقه ورامین امسال نسبت به گندم هایی که از سایر نقاط کشور برایمان آمد از سطح کیفیت مطلوب تری برخوردار بودند زیرا غالبا گندم های کردستان، همدان و استان مرکزی به تهران تخصیص داده شد و متاسفانه امسال گندم این استان ها از لحاظ کیفی دارای افت بسیار بالایی بودند.
ملامهدی در ادامه با اشاره به نقش ۶۰ درصدی ماده اولیه گندم در تولید آرد کیفی خاطرنشان کرد: در کنار کیفیت ماده اولیه ورودی به کارخانه رعایت فرایند صحیح آسیابانی و در بخشی هم اصلاح کننده ها نیز در کیفیت آرد بسیار اثرگذار هستند.
ارسال نظر